Leoni Jansen in Steenbergen

Zondag 14 juli om 14.00 uur treedt Leoni Jansen op in Steenbergen en… er zijn nog kaarten!

Een tijdje geleden zag ik haar optreden en was ik onder de indruk van haar warme stem, vertelkunst en mooie gitaarspel. Leoni Jansen. Ik ken haar naam nog van.. ja waarvan ook alweer?

Leoni is zangeres en regisseur. Ze begon haar carrière als tv-persoonlijkheid: ankervrouw op de Nederlandse nationale tv voor het “Kinderjournaal”. Daarna presenteerde ze verschillende kunst- en muziekprogramma’s op televisie en kreeg ze haar eigen tv-programma: “Jansen & Co”. Al jaren staat Leoni in de wereld van muziek garant voor kwaliteit. Spectaculaire voorstellingen maakte ze, zoals met de African Mama’s en Daughters of Africa. Maar ze organiseerde ook een operafeest voor kinderen, maakte cd’s, trad op met pianist Polo de Haas en met Carel Kraayenhof.

Zondag 14 juli mogen we haar verwelkomen in Steenbergen, nadat ze er een lange wandeling op heeft zitten in Frankrijk en Spanje. Tijdens de voorstelling vertelt ze over haar leven op de boerderij en verhaalt over ongewenste dieren, pelgrimstochten en haar liefde voor de natuur. Met een karrevracht aan muzikale ervaring en drie gitaren in de bagage brengt Leoni tijdens dit buitenconcert (bij mooi weer) prachtige nummers ten gehoren als ‘Kind van de Maan’, ‘Klaverveld’ en ‘Blowin’ in the Wind’.

Kaarten a 20,00 te reserveren via www.landgoedsteenbergerveld.nl

Groet vanuit Steenbergen!

Ilbina

Schrijf je in voor de update

Blijf op de hoogte van leuke en inspirerende activiteiten op Landgoed Steenbergerveld

Loading