A night off grid

Overnachten in ons natuurhuisje

Wil je even weg van alles en vind je het fijn om echt even off grid te gaan, maar toch te genieten van een beetje comfort? Van harte welkom in ons compacte natuurhuisje op Landgoed Steenbergerveld in Noord-Drenthe.
Vanuit het huisje staat u direct in contact met het bos van het landgoed. Een heerlijk rustig plekje waar vanuit je zo de natuur in loopt.

Het 2 persoons huisje is onderdeel van een grotere schuur en heeft een eigen oprit en ingang. De zithoek met keuken en schuifpui naar het buitengebied staat in open verbinding met de slaapkamer, voorzien van een comfortabel 2 persoons bed. Daarnaast is er een badkamer met toilet, wastafel en douche. Er is wifi aanwezig. Omdat het huisje off grid is vragen we onze bezoekers hier met respect mee om te gaan door bv kort te douchen. Bed-, bad- en keukenlinnen is inbegrepen.

Naast het natuurhuisje bevindt zich het huis van de eigenaren, dus helemaal solistisch staat het huisje niet maar het biedt voldoende privacy.

Buiten kun je heerlijk schommelen in de hangstoel of op een schapenvachtje wegdromen bij het geluid van ruisende bomen of de mooie luchten. Het 10 ha grote landgoed biedt wandelmogelijkheden en rust maar ook daarbuiten reikt de natuur verder en kom je mooie vennen, bos, heide en hunebedden tegen. Op enkele kilometers afstand bevinden zich o.a. de dorpen Roden en Norg met alle voorzieningen. Wandel- en fietsroutes zijn talrijk.

Schrijf je in voor de update

Blijf op de hoogte van leuke en inspirerende activiteiten op Landgoed Steenbergerveld

Loading